Diensten

Wat doet waterkwartier?

06 47 19 17 08

Gas en water installaties.

Sanitair

Verwarming installaties

Riool installaties

Dak werkzaamheden

Elektra werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden

100%

Klanttevredenheid

Door het continu leveren van kwaliteit en onze jarenlange ervaring mogen wij pronken met een zeer groot en tevreden klantenbestand.

Goed, snel en betrouwbaar! Zaterdag gebeld en binnen 2 uurtjes stonden 2 vaklieden voor de deur. Vriendelijk en vakkundig een zware verstopping verholpen wat 25 meter buiten mijn woning plaatsvond. 

Wat prijs betreft is MMA scherp en duidelijk… kortom een top bedrijf!

Prima, ik had lekkage aan mijn dak midden in de nacht. 3 loodgieters gebeld en niemand nam op, of wilde niet langskomen. De loodgieter was binnen een uur op lokatie en zei van te voren dat er een avondtarief gehanteerd zou gaan worden. Prima service

Ik heb loodgietersbedrijf Waterkwartier opdracht gegeven alle loodgieterswerkzaamheden uit te laten voeren voor deze badkamer. Het werk bestond uit het plaatsen van een badgeiser,aanleggen van nieuwe gas en waterleidingen, verleggen van CV leidingen, aanleggen en plaatsen van een stoom/massage douchecabine en het plaatsen van een badkamermeubel met wastafel

Werkgebied

Werkgebied

Den haag

Delft

Westland

Rotterdam

Gouda

Dordrecht

Leiden

Zoetermeer

Rijswijk

Schiedam

Vlaardingen

Spijkernissen

Contact

Wij leveren zeer hoge kwaliteit, tegen een zeer scherpe prijs. Neemt u voor een vrijblijvende offerte even contact met ons op via het contact-formulier.

Bel ons

0647191708

Stuur ons een bericht

info@waterkwartier.com